cookingjdblogo

Ребърца на фурна 🥩 със салата от авокадо, риба тон, червена леща и бекон 🥑🐟🥓🥬 Начин на приготвяне в стъпки - в описанието на снимките 😊

Posted by Бони Готви on Friday, November 26, 2021

Ал Денте с риба тон, бекон, сос Юлифредо, сос от домати, канела, кафе и какао 🍝🥗🥓🐟 . . Начин на приготвяне в стъпки - в описанието на всяка снимка.

Posted by Бони Готви on Wednesday, November 17, 2021

Мога да ви сготвя и във вашия дом :)

Обожавам да готвя за хората. Дето се вика - по ми е кеф да готвя, отколкото да хапвам. А и ако има кой да го оцени - по-голямо щастие няма. :)

Та, на принципа на ония момчета - хамалите, или казано иначе - "кърти, чисти и извозва", можем да дойдем до вашия дом и да извършим следната вакханалия: "пазарува, готви и почиства".

Ще да рече - разбираме се предварително какво ви се хапва, в кой ден, а аз пазарувам, идвам (най-вероятно с мои принадлежности за готвене), готвя във вашата кухня докато вие си почивате... А после почиствам след себе си (cooking is a dirty business) и си заминавам. С цел по-лесно и бързо е възможно да доведа един брой асистент/ка. :)

ACHTUNG: Услугата е на принципа "Вкусно и НЕ-здравословно". Но предвид цените й, надали ще можете да си я позволите всеки ден, така че споко ;) Тук се няма предвид, че кълцам доматите с колците, но апетитното хапване, погълнато веднъж-дваж месечно, си е удоволствие за сетивата и психиката. :)

Засега (поради доста причини) услугата се предлага предимно за приятели и познати, но понеже при моето готвене доста често изключенията са по-скоро правило... защо да не го приложим и тук... Пишете ми и ще се разберем.

Цената е по договаряне и, макар и разумна, винаги надвишава стойността на необходимите продукти. Изразходваните, ток, въглища и дърва не влизат в нея, защото те и без друго са си ваши :)

Опцията "Юли готви само по престилка" също не е налична, защото жената е много ревнива, а (колкото и да обичам котки) моят живот е само един (вашият също) :D

footer logo

Copyright © 2015-2023 by J D'Bones. 
Some rights reserved