7W_77W_7
Artworks

Seven Witches "Call Upon The Wicked" - оформление на CD... и малко дигитална пластична хирургия

Илюстрации със смесена техника за корицата на CD и Digipack изданията и оформление на съпътстващата диска книжка | Дата на издаване: 2011 - Masssacre Records GmbH

Покрай цялата олелия и удоволствие при създаването на оформлението на един метъл-диск на човек постоянно му се налага да комуникира и със самата група, а понеже повечето музиканти са с много специфичен характер и са големи образи, няма как да мине и без голяма порция смях. Ето един от няколкото интересни момента от скромния ми опит:

При Seven Witches беше смешно, когато получих първия си мейл от Jack Frost, в който се казваше: "Здравей, казвам се Jack Frost, свирил съм в Savatage, Lizzy Borden, Metalium и други, а сега свиря в една група Seven Witches..." - почувствах се все едно съм Gottfried Helnwein и световнобезизвестният Диньо Метъла от "Люлин" (героят е примерен) ми пише писмо с молба да му съдействам.

По-нататък се чухме по телефона и Jack ми обясни за основната тема в албума, а тя била, че жените са много гадно племе, така че ако можело на обложката да има как едни жени тормозят някакъв мъж. Направих нещо подобно, но от лейбъла не го харесаха и резултатът накрая беше друг, но от разговора ни по телефона ясно си личеше, че батко Jack явно беше прясно зарязан и в него момент мразеше всички жени в червата.

Една вечер бях на гости на моя приятел Еди (койт' от татуировки разбира, тук се спира), тъкмо си бяхме сипали по едно питие и ми звъни непознат номер с кода на САЩ. Вдигам слушалката и от там, без да мога да взема думата, се чу нещо подобно на следната тирада: "Здрасти, аз съм James Rivera от Seven Witches, имаме проблем с материалите, които ни изпрати да прегледаме (при, което на мен ми причерня). Снимката на групата не ми харесва. Виждаш ли, проблемът е, че когато ми се обадиха, че трябва да се снимаме, бях на концерт далеч от нас и отидох на фотосесията с един много гаден и раздърпан пуловер и нямах резервни дрехи."

Той тоя пуловер ме прави да изглеждам дебел! Ще можеш ли, казва, да го отрежеш отстрани на шкембето ми, че да изглеждам по-слаб?! Аз реално, вика, не съм толкова дебел!

При което, успях да кажа само: "Да, приятно ми е. Юлиян се казвам, няма грижи, ще те вталим!" И той пак ми повтори цялата ситуация, за да е сигурен, че съм го разбрал правилно и няма да изглежда дебел на снимката.

Привет! Аз съм Юли и обичам да творя в различни сфери на визуалното, музикалното и кулинарното изкуство. Обичам и да се гмуркам (макар и рядко да практикувам), да се грижа за котките вкъщи, както и да дегустирам различни видове бира с весели компании или в по-тесен кръг. Най-лесно можете да ме откриете на тези две китни, тучни и вълшебни виртуални полянки:

Ако ви е харесало прочетеното тук, черпете ме една бира. А може и нещо по-силно, ако смятате, че е крайно време вече да ходя да си лягам, та да спра да пиша глупости. /Като цъкнете на бутона, ще се опитват да ви убеждават, че парите, които дарите, ще отидат за кафе - не им вярвайте/

[unex_ce_button id="content_uo7lzqqo0,column_content_nige87910" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="0" button_bg_color="#2f388e" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#2f388e" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#2f388e" button_text_spacing_hover="0" button_bg_hover_color="transparent" button_border_hover_color="#2f388e" button_link="https://ko-fi.com/A804AQ9" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]БИРА![/ce_button]

Безсмислена синя лента

Просто защото стои много добре и се слива перфектно с фуутъра. Но, все пак, можете да използвате полето по-долу за да се АБОНИРАТЕ. Без грам спам - обещавам! По този начин ще научавате първи за нови проекти, вкусни рецепти, забавни истории, словоизлияния и други мъдрости, които главата ми роди. Всъщност, дали е спам или не, май се крепи на субективна преценка. Е, бъдете субективни и сами преценете.

[unex_ce_mailchimp id="content_673uhfneb,column_content_9hx9tbh9u" placeholder_text="E-Mail Address" alignment="center" button_position="inline" button_spacing="0px" input_placeholder_color="#888888" input_width="span3" input_text_align="center" input_text_color="#222222" input_bg_color="#ffffff" input_padding="20px 30px 20px 30px" input_border_width="0px" input_border_color="#ffffff" input_border_radius="0px" input_placeholder_color_mouseover="#444444" input_text_color_mouseover="#222222" input_bg_color_mouseover="#ffffff" input_border_color_mouseover="#ffffff" input_font_size="18px" input_font="regular" button_text="ИСКАМ!" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="18px" button_text_spacing="0px" button_bg_color="#101a52" button_padding="24px 30px 21px 30px" button_border_width="0px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#00131e" button_border_hover_color="#ffffff" has_container="" in_column="1"]//twitter.us2.list-manage.com/subscribe/post?u=7c2a4bf7295020349a214604a&id=09d0ea3ccc[/ce_mailchimp]